Top
 
our business

USLOVI KUPOVINE

  • Trening Platforma odabira najbolje suplemente na tržištu, izdvaja ponudu i prezentuje uz detaljno objašnjenje.
  • Svi suplementi koji se poručuju se skladište na legeru Pan Sport-a.
  • Takođe svaki od suplemente pikazanih na sajtu Trening Platfrome možete kupiti direktno preko sajta Pan Sport-a.
  • Svaki poručen suplement na Trening Platformi se faktuše, fiskalizuje i dostavlja od strane Pan Sport magacina.

Na osnovu odredbe čl. 13 i čl. 27 Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014) Pansport d.o.o. svoje potrošače koji robu kupuju na daljinu obaveštava:

Opšti uslovi
Prodaja robe se osim u prodajnim objektima, može izvršiti putem Internet sajta www.pansport.eu ili pozivom na telefone 021/820-555; 021/820-245; 062/111-0-999.
Prodaja se obavlja u okviru registrovane delatnosti Pansport d.o.o, Stevana Peci Popovića 21, 21203 Veternik, matični broj 08732329 ; PIB 101637029 ; tel. 021/820-555; 062/111-0-999, gde je adresa za reklamacije: info@pansport.eu
Osnovna obeležja robe mogu se naći na sajtu www.pansport.eu.
Prodajna cena robe je naznačena uz svaki artikal koji se može poručiti preko sajta ili telefonskim putem.
Uslovi kupovine, dostave i reklamacije
Pansport d.o.o. svojim kupcima omogućava kupovinu u maloprodajnim objektima navedenim na ovom linku – Prodavnice , kao i kupovinu na daljinu (putem Internet prodavnice i telefonskim poručivanjem).
Kupovina se može izvršiti telefonskim putem i to pozivom na brojeve: 021/820-555; 062/111-0-999.
Kupovina na Internet prodavnici se može izvršiti na način objašnjen na ovom linku – Kupovina na Internetu
Za dostavu robe na kućnu adresu važi sledeći cenovnik – Poštarina
Poručenu robu isporučujemo u roku od 24h – 48h, osim u slučajevima detaljno objašnjenim na stranici – Vreme dostave
Potrošač koji kupuje preko Internet prodavnice www.pansport.eu ili telefonskim putem, robu plaća pouzećem gotovinski prilikom preuzimanja.
Ukoliko kupac prilikom prijema robe uvidi da je paket oštećen, otvoren ili da su nastale bilo koje druge promene na paketu, dužan je da napravi zapisnik sa dostavljačem Bex kurirske službe i da paket vrati bez plaćanja sume za dostavu.
Za robu poručenu preko sajta www.pansport.eu ili telefonskim putem na gore naznačene brojeve potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju i to na način koji je definisan na ovom linku – Reklamacije
Odustajanje od Ugovora o kupovini
Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od Ugovora o kupovini u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.
Obrazac/ izjava o odustanku ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca, ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustajanje. Po isteku 14 dana nakon što je kupac poslao obrazac, proizvod se više ne može vratiti.
Prilikom povraćaja, robu je obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenjom stanju pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.
Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.
Obrazac o odustanku od Ugovora možete preuzeti na sledećem linku: Obrazac za odustajanje od ugovora